Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÖLÜ TAKLİDİ YAPMA ÇIK ANLAT!

Sayın Ahmet Akın; susarak, saklanarak bu kepazeliği “Unuttururum” diye düşünüyor olabilirsin ama siz giderken biz dönüyorduk…

Sayın Ahmet Akın; susarak,

Seçimden önce Büyükşehir binasının önünde kameraların karşısına geçip “Dışarıdan bürokrat almayacağız” dedin mi? Dedin. Sözünü nasıl yedin, Balıkesir’e neden yalan söyledin?

İBB’nin hiyerarşisinde diplerde olan Tarım ve Su İşleri Müdürü Naki Çetin’i Büyük- şehir’in tepesine, Genel Sekreterliğe hangi liyakat esasına göre getirdin? Adamın aylığı huzur haklarıyla beraber 150 bin TL’yi buluyor. Bu kıyağı Naki Bey’e neden yapıyorsun?

Özel Kalem Müdürü Hülya Cebeci’ye maaşı daha yüksek olan Basın Daire Başkanlığı’nı da bağladın, yetmedi huzur hakkıyla beraber aylığını 130 bin TL’ye getirdin. Bu hanımefendinin
nasıl bir liyakat özelliği var?

Hem partin CHP hem de Maliye Bakanlığı tasarruf genelgeleri çıkarırken üstelik sen kanal kanal gezip “15 milyar borç var” derken % 400 huzur hakkı kıyağını nasıl açıklayacaksın?

ŞEHRİN GÜNDEMİ BALLI HUZUR HAKKI

Balıkesir, Ahmet Akın başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin ithal bürokratlarına yaptığı ‘% 400’lük ballı huzur hakkı’ artışını konuşuyor. Büyükşehir’in bağlı şirketleri BAGYAŞ ve BALPAŞ üzerinden Genel Sekreter Naki Çetin, Özel Kalem Müdürü ve Basın Daire Başkanı Hülya Cebeci ve Mülkiye Başmüfettişi Melih Özay’a 60 ila 80 bin TL arasında huzur hakkı bağlandı.

AKIN, İTHALLERE PARAYI BULDURDU

Olay gündeme bomba gibi düşerken ne söz konusu bürokratlardan ne de Başkan Ahmet Akın’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Ahmet Akın, seçimden önce Büyükşehir binasının önünde basın mensuplarına açıklama yapıp “Dışarıdan bürokrat getirmemiz söz konusu değil. Söylenenlere inanmayın” demişti. Şimdi hem o bürokratları belediyenin tepesine getirdi, hem de parayı buldurdu.