Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BALBUCKS’A DOKUNMA!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ‘Balıkesir Dönüşüm Kongresi’ programına katılan bir vatandaşın kendi ilçesine Balbucks kafe talep etmesine verdiği cevapla gençlerin gözbebeği Balbucks’ları değiştireceğinin sinyalini verdi. Başkan Ahmet Akın, Balbucks’a açılan marka davasının kaybedildiğini iddia edip, Balbucks kafeleri Bal Kafe’ye dönüştüreceklerini açıkladı. Ahmet Akın’ın davayı kaybettik iddiasının ise doğru olmadığı, Türk Patent ve Marka Kurumu’nun 3 Mart 2024 tarihinde yayınladığı kararla itirazları ret edip Balbucks ismini tescillediği ortaya çıktı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Gençlerin önünde uzun kuyruklar oluşturduğu Balbucks kafeler, yönetim değişikliğine rağmen hala vatandaşların Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden en çok talep ettiği hizmetlerin başında geliyor. Uygun fiyat politikası, kaliteli ürün seçeneği ve hizmet anlayışla kısa sürede önemli bir marka haline gelen Balbucks’ı kendi ilçesine kazandırılmasını isteyen bir vatandaş, bu talebini ‘Balıkesir Dönüşüm Kongresi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a iletti. Akın, vatandaşın bu isteğini Balbucks’a açılan isim hakkı davasının kaybedildiğini iddia edip, yeni bir konseptle Balbucks’ları Bal Kafe’ye dönüştüreceklerinin karşılığını verdi.

TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU BALBUCKS’I TESCİL ETTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın Starbucks’ın açtığı marka davasının kaybedildiği iddiasının ise gerçek olmadığı ortaya çıktı. Balıkesir Büyükşehir Belediye önceki Başkanı Yücel Yılmaz, seçimlere sayılı günler yaptığı açıklamada Starbucks’ın açtığı davanın kendi lehlerine sonuçlandığını belirtip Balbucks isminin tescillendiğini açıklamıştı. Türk Patent ve Marka Kurumu’nun 3 Mart 2024 tarihinde yayınladığı kararla Balbucks isim hakkına yönelik itirazları ret edip Balbucks markasını tescil ettiği ortaya çıktı.