Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

YOKSULLUKLA YILMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ

Balıkesir Gömeç Cumhuriyet Halk Partisi Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, vatandaşların uzun zamandır bayramı bayram tadında karşılayamadığına işaret ederek, “Hedefimiz tüm yurttaşlarımızın, mutlu ve huzurlu yaşadığı Türkiye’yi inşa etmektir. Yoksullukla yılmadan mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Gömeç Cumhuriyet Halk

Balıkesir Gömeç Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Vatandaşın uzun zamandır bayramı bayram tadında karşılayamadığına işaret eden Başkan Güven, derinleşen yoksulluk nedeniyle büyük çoğunluğun bayram ibadetini yerine getiremediğini söyledi.
Sağlıklı ve ucuz gıdaya erişimin gün geçtikçe büyüyen bir sorun haline geldiğini ifade eden Başkan Güven, “Ekonomik kriz koşulları hayat pahalılığı artıyor. Vatandaşımız kurban kesmek bir yana kasabın, manavın yolunu unuttu! Her şeye rağmen umudumuzu yitirmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yoksulluk ile yılmadan mücadele edeceğiz. Hedefimiz emeklisi, işçisi, memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi, öğrencisi tüm yurttaşlarımızın, hep birlikte mutlu ve huzurlu yaşadığı Türkiye’yi inşa etmektir. Hiçbir çocuğun aç kalmasına izin vermeyeceğiz. Bu inançla, gelecek güzel günleri umutla bekleyen milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.