Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BALKES LEVENT ERİŞ’E EMANET

Balıkesirspor, teknik direktörlük tercihini Levent Eriş’ten yana kullandı. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, takımı Türkiye’nin tecrübeli teknik patronlarından Levent Eriş’ten yana kullandı.

Balıkesirspor, teknik direktörlük tercihini

Abdullah Bekki başkanlığındaki Balıkesirspor yeni yönetimi teknik direktörlüğe Levent Eriş’i getirdi. 3. Lig’de mutlak şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Balkes, yeni sezonda takımı Türkiye’nin tecrübeli teknik adamlarından Levent Eriş’e emanet etti. Kariyerli bir teknik adamla anlaştıkları için mutlu olduklarını ifade eden Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, “Böyle bir teknik direktörün bizimle birlikte olmasından dolayı çok mutluyum, heyecanlıyım. Sportif anlamda beklentimiz bir üst lige yükselmek. Bunun haricinde başka bir hedef koymadık. Yapılanma adına başka projelerimizde var. Balıkesir kamuoyu adına Levent Eriş ismi en doğru isimdi. Herkes güzel sezon geçireceğimizden emin olabilirler” dedi.

LEVENT ERİŞ: “YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İSTİYORUZ”
Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Buraya bakınca da önemli bir camia olduğunu gördüm. Geçmişimizde birçok şeyler yaşadık. Futbolun içerisinde olabilecek tüm hadiseleri yaşadık. Bize verilen görevlerin üzerinde gelebilmek için elimizden geleni yaptık.  Balıkesirspor camiasının yeniden ayağa kalkmak için gösterdiği heyecan beni mutlu etti. Birçok takımdan teklif aldım ama hiçbir beni Balıkesirspor camiasının teklifi kadar mutlu etmedi. Bugünden itibaren yapacağımız çok şeyler var. Balıkesirspor yeniden ayağa kaldırmak için çalışacağız. Biz yeni baştan yeni bir hikaye yazmak istiyoruz. En güzel buraya heyecan getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.