Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK PARTİ İL BAŞKANI AYDEMİR’DEN PAMUKÇU’NUN SU SORUNUNA ÇÖZÜM

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir’in tarımsal üretimin önemli merkezlerden biri olan Pamukçu kırsa mahallesine sulama sorununa el attı.

AK Parti İl Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sulama desteği verme sözünü yerine getirmediği Pamukçu’da üreticilere tarımsal sulamanın başlayacağının sözünü veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir,” Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın tarımsal sulama için 5 yıllık hayali bir vaatte bulunup ,sözünü tutamayarak sulama desteğini 1 yıl ve 20 dönüme çekerek azalttığı bu günlerde sıkıntılar artmaya devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Pamukçu halkına beş yıl önce tarımsal sulama sorununu çözeceğine dair söz vermişti. Ancak, verilen bu sözlerde tutulmadı ve Pamukçu halkı bu durumdan büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çiftçinin haklı tepkisinin ardından Pamukçu’ya gelen Ahmet Akın, çalışmalar yapıldığını ve sorunun çözüldüğünü iddia etse de tarımsal sulama sorunları sürmeye devam etti” dedi.
Yaşadığı hayal kırıklığı ile tarlasında, bahçesinde, sulama yaptığı tüm alanlarda önünü göremeyen Pamukçu halkının sorunlarına el atan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, tarımsal sulama sorununu çözeceğine dair söz verdi ve bu sözünü hızla yerine getirdi. Aydemir’in çabalarıyla Pamukçu halkı ve çiftçileri, nihayet tarımsal sulamaya kavuşarak hızla çözülen bu hayati sorunun ortadan kalkmasıyla büyük memnuniyet yaşadı. Memnuniyetlerini dile getiren Pamukçu halkına hitaben konuşan Başkan Aydemir, köylünün, üreticinin her daim yanlarında olduğuna dikkat çekerek: ” Büyükşehir Belediyesinden alamadığı hizmetten şikayetçi olarak bizlere geldi. Çiftçimiz Başkan Akın’ın sözüne güvenerek vanaları açtı.   Bu şehrin çiftçisi, hayvancılıkla uğraşan, tarım ile Türkiye’yi doyuran şehrin vatandaşları Balıkesirlimizin hakkı olan hizmeti sağlamak adına hemen çalışmalarımızı başlattık.
Pamukçu suyuna kavuştu, biz dün de olduğu gibi bugün de köylümüzün yanındayız! ” sözleriyle birlik ve beraberlik vurgusu yaparak seçimden sonra da teşkilatın her daim vatandaşın hizmetinde ve yanında olduğuna dikkat çekti.