Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Geçtiğimiz gün Altıeylül İlçesine bağlı kırsal Dereçiftlik Mahallesinde başlayıp Karamanlar mevkiine kadar gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi ön plana çıktı. Balıkesir Jandama ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz gün Altıeylül İlçesine

Altıeylül İlçesine bağlı kırsal Dereçiftlik ve Karamanlar Mahallelerinde meydana gelen arazi yangını, bölgede bulunan ormanlık alana sıçrayarak bölge halkında panik yarattı. Yangın rüzgarında etkisiyle Karamanlar Mahellesine yaklaştı koordinasyon merkezinde mahallenin boşaltılma planları yapıldı.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası ve gayreti sonucunda yangın evlere ulaşmadan söndürüldü. Ekiplerin aktardığı bilgiye göre 3 ayrı noktadan başlayan yangınla ilgili kundaklama şüphesi ön plana çıktı. Jandarma ekipleri iddianın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı

Büyükşehir Başkan Vekili Ferit Gündoğdu yangın bölgesine ulaşıp ekiplerden bilgi alarak, yangınla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gündoğdu “Yangının kontrol altına alınması için tüm ekiplerimiz canla başla çalıştı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için her şeyden önemli. Yangının söndürülmesi ve zarar gören bölgelerin yeniden eski haline getirilmesi için gereken tüm desteği vereceğiz” dedi.