Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yunanistan Parlamentosu’nun ilk bağımsız Türk Milletvekili Dr.Sadık Ahmet anısına düzenlenen programa katıldı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet

Başkan Ertaş, “Batı Trakya Türklerinin hakları uğruna bir ömür mücadele veren Dr. Sadık Ahmet’i Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan, Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet, kurucusu olduğu DEB Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve haklarını savunduğu yurttaşlarıyla birlikte mezarı başında andık.
“Ben bir Türk’üm ve öyle kalacağım” diyen Dr. Sadık Ahmet’i bir kez daha saygıyla anıyorum. Rumeli Türkleri için gösterdiği onurlu mücadeleyi daima hatırlayacağız” dedi.