Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÖREN’DE MÜZİK ŞÖLENİ

Kutsal Evcimen, Hüseyin Turan, Zeynep Bakşi Karatağ, Haluk Tolga İlhan ile İsimsiz Orkestra’nın “Senfonik Türküler” konseri Ören’de unutulmaz bir gece yaşattı.

Kutsal Evcimen, Hüseyin Turan,

Bugüne değin yapılan Doğu-Batı sentezinin üzerine yeni ve yenilikçi tınılar katarak, hem ülkemizde hem de uluslararası platformlarda öz kültürümüzün güzelliklerini sunmak mottosuyla kurulan şefliğini Özgür Ulusoy’un yaptığı “Senfonik Türküler” ekibi ve sadece müzik yapmak isteyen genç, yetenekli ve bağımsız çalıcılardan oluşan senfonik oda orkestrası “İsimsiz Orkestra” Ören’de festival kapsamında sahne aldı.
34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin merakla beklenen konseri, halkın yoğun ilgisi ile Ören Meydan’ında gerçekleştirildi. Ah Sensiz, Edremit’in Gelini, Derdim Gizli, Kalktı Havalandı, Pınar Başından Bulanır ve bir çok türkünün hep bir ağızdan söylendiği konser İzmir Marşı ile taçlandı. Ardından; Ne Ağlarsın, Uzun İnce Bir Yoldayım,Leylim Ley türkülerini tüm solistler sahneye çıkarak seslendirdi. Adeta büyüleyici bir atmosferde geçen muhteşem konser akıllara kazındı.
Sanatçılara hediyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna takdim ederek, festivale katılımları için Burhaniye halkı adına teşekkürlerini sundu.