Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Damada Düğününde Mezar Taşı Hediye Ettiler

Savaştepe ilçesinde dünya evine giren Çağlar ve Nazlıcan çiftine damadın arkadaşları mezar taşı hediye etti.

Savaştepe ilçesinde dünya evine

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde mermer atölyesi işleten ve mermerden mezar imalatı yapan Çağlar Eker isimli vatandaşın düğününde, arkadaşları ve yanında çalıştığı elemanlar tarafından ilginç bir hediye verildi. Düğün töreninde takı için ortaya çağrılan damadın arkadaşları çifte, üzerinde damadın adının, doğum tarihinin ve ölüm tarihi olarak da düğün tarihinin yazdığı bir mezar taşı hediye etti. Aynı zamanda mezar taşında “Yapma dedik dinlemedin, İlle de evleneceğim dedin. Aramızdan erken gittin. Çağlarım sen şimdi bittin.” sözü de yer aldı.

“Görünce çok şaşırdım”

Konuyla ilgili olarak konuşan damat Çağlar Eker, “Bugün benim burada düğünüm var. Kendim mezar işçiliği yapıyorum. Mermerden mezar montajı yapmaktayız. Yanımda çalışan elemanlarım ve arkadaşlarım aralarında düşünmüşler ve böyle bir hediye hazırlamışlar. Görünce çok şaşırdım tabi. Mutlu oldum. Böyle güzel bir günde kendi yaptığımız bir işle ilgili hediye almak bizi biraz şaşırtsa da mutlu etti.” dedi.

“En iyi hediyenin bu olduğunu düşündük”

Damadın arkadaşlarından Erdem Arslan ise; “Yıllardan beri Çağlar abimizi tanıyoruz. Kendisi mezar işleriyle uğraşıyor. Biz de kendisine mezar taşı hazırlattık. En iyi hediyenin bu olduğunu düşündük. Kendisi umarım mutlu olur, mutlu bir ömür geçirir. Ruhuna el fatiha.” dedi.

“Bence güzel oldu”

Yine damadın arkadaşlarından Celil Berat Güngör ise; “Çağlar abimizin bugün düğünü var. Kendisi mermer işiyle uğraşıyor. Biz de kendisine bugün böyle bir hediye yapalım dedik. Bence güzel oldu. Kendisine mutluluklar diliyoruz.” dedi.