Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Rektör Boz’dan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Rektör Boz, mesajında üniversite ailesi olarak yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu ifade etti. Her yeni yılın, tazelenmiş enerji ve büyük hayaller getirdiğini belirten Boz, devletin tüm imkânlarının seferber edilerek daha güçlü adımlar atacaklarını ve pırıl pırıl nesilleri yetiştireceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Boz, üniversitenin tecrübeli akademik kadrosu ile donanımlı, araştıran ve üreten öğrenciler yetiştirmek üzere var gücüyle çalışacağını belirtti. Ailemize yeni katılan öğrenciler ile ailelerini tebrik eden Boz, ülkenin dört bir yanından üniversiteye yeni başlayan veya bir üst sınıfa geçen gençlere başarılar diledi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 23.000 öğrenci ve 1.000 kişilik akademik ve idari kadrosuyla güçlü bir eğitim yılı geçirmesini temenni etti.

Rektör Boz, eğitim yılının şehre, ülkeye ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, öğrenciler ve akademik/idari personele başarılar ve mutluluklar sundu.