Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Savaştepe Yolları Nihayet Yapılıyor

Altyapı çalışmaları ve doğalgaz boru hatlarının döşenmesi sebebiyle yıllardır hizmetin işkenceye dönüştüğü Savaştepe’de, nihayet cadde ve sokaklar asfalt ve parke taşları ile buluşmaya başladı.

Altyapı çalışmaları ve doğalgaz

İlk olarak Savaştepe İstiklal Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Zafer Mahallesi’nde başlayan çalışmalarda, ana caddelere asfaltlama işlemleri başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Savaştepe Belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaları, Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu yerinde inceledi. Asfaltlama çalışmasının yapıldığı mahallelerde vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Koyuncu, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Yıllardır toz ve çamur içinde kaldıklarını belirten vatandaşlar, yapılan çalışmalar sebebiyle Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu; “Çalışmalarımıza ilk olarak altyapı çalışmalarının başladığı bölgelerden başladık. İlk olarak ana cadde ve sokaklarımızı sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Aynı zamanda asfalt işleminin yapılmadığı sokaklarımızda ise parke taşı döşeme işlemimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde daha güzel ve yaşanabilir bir Savaştepe için cadde ve sokaklarımızı asfalt ve parke ile buluşturmuş olacağız.” dedi.