Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İNDİRİM AFİŞİNİN TUTKALI KURUMADAN ZAM YAPTILAR!

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alcan CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Altıeylül Belediyesi’ni tutarsız açıklamaları ve vaatlerine uymamaları sebebiyle sert bir dille eleştirdi.

AK Parti Altıeylül İlçe

Başkan Alcan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Ahmet Akın, ‘Suda Zam Yok İndirim Var’ diyerek Balıkesir’deki tüm bilboardları donatarak reklam değeri olmayan görsellerle bir sürü masraf yaptı. Daha bilboardlardaki afişlere sürdükleri tutkal kurumadan suya neredeyse %60’a yakın zam yaptılar. Bugün, Balıkesir Büyükşehir’e ve Altıeylül Belediyesi’ne ait tüm sosyal alanlarda yapılan fahiş zamlar kamuoyunu rahatsız eder seviyeye gelmiştir. Sayın Başkanlara tavsiyemiz ‘Yakın Marketler’ ya da ‘Yakın Restoranlar’ açacağız vaatlerinin yanında belediyeye ait sosyal tesislerde ve belediye binaları çevresinde; yaptıkları zamları duyurmak için ‘Yakın Zam İrtibat Büroları’ da açmalarıdır” dedi
AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alcan ayrıca Ahmet Akın’ı üç beş çiftçiden bamya alarak algı yönetimi yapmakla suçladı. Sadece Gömeç bölgesinde değil Balıkesir topraklarında üretilen birçok ürün çeşidinde alım yapmaları gerektiğini belirten Alcan, bunun zaten seçim vaatleri olduğunu hatırlattı. Seçim zamanı CHP’li Ahmet Akın tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediğini de vurgulayan Başkan Alcan; “Belediye Başkanları asker eğlencelerine katıldığı gibi keşke 5 bin liralık asker destek paketlerini de hayata geçirip; katıldıkları eğlencelerde gençlerimize bu desteği sağlamış olsalardı. Düğünlerde nikâh törenlerinde; yeni evlenen çiftlere vaat ettikleri 30 bin liralık desteği sağlayabilselerdi. Yeni yönetimin ithal bürokratları yüzünden Kabaklı başta olmak üzere birçok mahallemiz sürekli susuzluk çekiyor, keşke belediyelerimiz asli işlerini bir an önce öğrenip, yatırım planlarını hayata geçirebilse. Altıeylül’ün CHP’li Meclis Üyeleri, Belediye Meclisi’nde genel siyaseti ilgilendiren konularda gereksiz açıklamalarla gündem meşgul etmek yerine Altıeylül Belediyesi’nin yetkili sendikasıyla bir an önce masaya oturabilse. Büyükşehir ve Altıeylül Belediye’lerinin yeni yöneticileri seçildikleri günden bu yana sadece sosyal aktivitelere vakit ayırmaları sebebiyle Balıkesir halkını ve Balıkesir siyasetini çetin geçecek bir kış bekliyor. Keşke halkın oyunu alanlar, alt yapısıyla üst yapısıyla ve hizmetleriyle Balıkesir’i kışa hazırlayabilmiş olsaydı.” dedi.