Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÇALIŞTAY BAŞLADI

Erdek turizminde yol haritası çizecek stratejik planı belirleme çalıştayı başladı.

Erdek turizminde yol haritası

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Erdek’imizi kalkındıracak, bilim ve aklın ışığında şehrimizi geleceğini şekillendirerek yöneteceğimiz, kapıdağ turizminde yol haritamızı çizecek stratejik planımızı belirleme çalıştayımızı tüm paydaşlarımızın katılımıyla başlattık.
Ortak aklın hakim olacağı, fikir alışverişinde bulunacağımız yepyeni bir Kapıdağ, daha yaşabilir bir Erdek vizyonu için hazırız.
Bilimin ve aklın ışığında Güney Marmara Kalkınma Ajansı’mızla birlikte yürüttüğümüz bütün bu çalışmalarda destek veren akademisyenlerimize ne kadar teşekkür etsem az, yürekten kutluyorum. Onlarla çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum.
Tüm bileşenlerimizin katılımıyla şehrimizin yönetim modeline, kalkınma planına ve yeni vizyonuna yön verecek çalıştayımızın şehrimizin geleceğine katkı sunmasını diliyorum. Bu verimli ve umut verici çalıştaya emek veren başta Sayın Kaymakamımızdan başlamak üzere devletimizin tüm kurumlarına teşekkürlerimi iletiyorum.
Çünkü ortak kurduğumuz Erdek hayalimizde hepimiz biriz, beraberiz ve hepimiz güzel bir Türkiye, güzel bir Erdek için mücadele ediyoruz” dedi.