Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BAÜN’DE ULUSLARARASI YAYINLARDA ÇITA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), uluslararası yayınlarda akademik performansı ve kaliteyi artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi eklendi.

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), uluslararası

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç’un konuşmacı olduğu “SSCI İndeksli Dergilerde Yayın Yapma” başlıklı bir konferans düzenlendi.
BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Ergün, Genel Sekreter Yemliha Yanar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kara’nın yaptığı konferansta, Prof. Dr. Erdoğan Koç tarafından SSCI indeksli dergilerde yayın süreçleri ve uluslararası niteliği yüksek akademik çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı. Konferans, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu tarafından Prof. Dr. Erdoğan Koç’a plaket takdimi ile sona erdi.