Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BÜYÜKŞEHİR’İ İNEK GİBİ SAĞMIŞ!

Ahmet Davutoğlu’nun bacanağı Ahmet Kot, Çamlık’taki kütüphane üzerinden kitap kirası, personel, sohbet kaşesi adı altında Büyükşehir’i inek gibi sağmış!

Ahmet Davutoğlu’nun bacanağı Ahmet

Ahmet Kot, Balıkesir’in kapısını önce Edip Uğur döneminde çaldı. Bacanağı Ahmet Davutoğlu o zaman başbakandı. Kitap kiralama fikrini Uğur’a sununca, rahmetli başkan Edip Uğur bunu kovaladı!

Kot, Yücel Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı olunca şansını bir kez daha denedi. Bu kez
devrede her taşın altından çıkan Yücel Yılmaz’ın kıymetlisi NE10’cu Ayhan Yasan vardı.

Kütüphaneye sadece kitap kirasından yıllık yaklaşık 7 milyon TL fatura kesen Kot, bununla da yetinmedi, “Kütüphanede benim personelim çalışacak” diyerek Büyükşehir’e milyonlarca liralık personel ücretini de kitledi! Sık sık yapılan sohbet toplantılarına gelen konuşmacılara verilen kaşe ücretleriyle beraber, Kot’un Büyükşehir’den sağdığı para yıllık 25-30 milyonu buldu! Vurgun 3 sene sürdü.

Ahmet Akın başkanlık koltuğuna oturup Ahmet Kot’un bu vurgununu görünce sözleşmeyi derhal iptal etmek istedi. Bu kez de Ahmet Kot, “Elimde kapı gibi sözleşme var. İptal ederseniz 32.5 milyon liralık cayma faturasını önünüze koyarım” diye rest çekti!

NE10’CU AYHAN YASAN PAZARLAMIŞ!

Ahmet Kot, 3 yıl boyunca astronomik bedellerle kitap kisvesi adı altında Büyükşehir’i adeta inek gibi sağdı! Kot’u, Başkan Yücel Yılmaz’a pazarlayan NE10’cu Ayhan Yasan ise daha ilginç bir figür. NE10 ve Yasan’la ilgili dosyayı da önümüzdeki günlerde açacağız.