Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“DÜN YAĞLI URGAN ATANLAR BUGÜN TERÖRİST BAŞINA AF VAAT EDİYOR”

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında terörist başı Abdullah Öcalan’la ilgili sarf ettiği sözleri eleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı

Yörük, “Terörist başı Öcalan için dün miting meydanlarında ‘asılsın diye’ yağlı urgan atıp bugün aynı terörist başı için TBMM kürsüsünden af vaat edip, Gazi Meclisimizin kürsüsünden konuşma yapmaya davet etmek gaflet, delalet ve ihanettir” dedi.

Bahçeli’nin Abdullah Öcalan’ın TBMM’de konuşma yapma çıkışını kınayan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Bugün partisi MHP’nin TBMM’deki grup toplantısında MHP Milletvekillerinin gözünün içine baka baka ‘Terörist Başı Abdullah Öcalan’ı istiklal savaşı yapmış ve kazanmış ‘Gazi Meclisimiz’ in TBMM kürsüsünde konuşma yapmaya davet ederek ona af vaat edecek kadar insanlarımızın, milletimizin sinir uçlarını zorlayan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi en hafif tabirle kınıyorum. Sayın Bahçeli ya ne söylediğini bilmiyor ya da çok ciddi sağlık sorunları var. Ülkücü gelenekten gelen ve bununla gurur duyan biri olarak duygularımı ve öfkemi ifade etmekte zorlanıyorum. Gönüllü olarak askerliğimi yaptığım Şırnak ‘ta kucağımızda şehit olan onlarca vatan evladını gözümün önünden tekrar tekrar geçiriyorum. Ayağı, sizin mecliste konuşturmak istediğiniz hainlerin döşediği mayınlarla kopan 20 yaşındaki gencimize bir nebze moral vermeye çalışırken, vatan sağ olsun ağlamayın komutanım bir ayağım daha var gerekirse oda gitsin diyen gazimden utanıyorum. Geçen gün basın açıklamamda ifade etmiştim, biz sizi izlemeye, dinlemeye utanıyoruz ancak siz konuşmaya utanmıyorsunuz. Kimse bu konuda ‘devletin ve milletin bekası’ masallarını tekraren anlatmaya kalkmasın. Terörist başı Öcalan için dün miting meydanlarında ‘asılsın diye’ yağlı urgan atıp bugün aynı terörist başı için TBMM kürsüsünden af vaat edip, Gazi Meclisimizin kürsüsünden konuşma yapmaya davet etmek gaflet, delalet ve ihanettir” dedi.

“TÜRK MİLLETİ HER ŞEYİN FARKINDA”

Terör örgütü başının muhatap alınamayacağını ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Türkiye’de Mehmetçik ve kahraman polis teşkilatımız terör ile mücadele ederken, milliyetçi bir partinin lideri “Gelsin terörist başı Gazi Meclis’e gelsin konuşsun, PKK dağılsın” diyor. Bırakın Türk tarihini, dünyanın hiçbir yerinde eşkıyanın bu seviyede muhatap alındığı böyle bir rezalet görülmemiştir. Terörist elebaşının söylemesiyle Suriye ‘deki 140 bin kişilik ABD beslemesi YPG dağılır mı? Ama bu gidişle partisi dağılır! PKK’yı ortadan kaldırma söylemleri YPG’yi meşrulaştırmak için hazırlıktır! PKK velev ki Katil Öcalan’ı dinledi ve silah bıraktığını ilan etti, söylese de uygulamaz ya. Bu durumda ABD ve birçok ülkenin terör örgütü kabul ettiği PKK ortadan kalkacak ama YPG çatısında kurulacak, terör devleti hiçbir devlet tarafından terörist olarak kabul edilmeyecek öyle mi? Türkiye’nin de teröre karşı mücadele hakkı artık uluslararası hukuk açısından geçerliliğini yitirecektir öyle mi? Türkiye’nin ülke dışındaki bu bağlamdaki askeri mevcudiyeti de uluslararası hukukun ihlaline dönüştürülecektir öyle mi? Müteakiben Türkiye’ye yaptırım uygulansın denecektir değil mi? Bu süreçte Anayasa’da yapılacak değişiklikler ile Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü de tehlikeye atılacaktır değil mi? Bırakınız bu işleri Aziz Türk Milleti Artık her şeyin farkındadır. Bugün artık söz bitmiş, tuz kokmuştur. Bizlerde; sizlere ve hastalıklı fikirlerinize Türk milliyetçileri olarak asla boyun eğmeyeceğiz ve geçit vermeyeceğiz bunu böyle bilin” dedi.