Hayırsever Zehra Baysal’ın Edremit’e kazandırdığı üçüncü okul olan Kadıköy Zehra Baysal Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

 

2016 yılında 7 derslikli Akçay Zehra Baysal Anaokulunu yaptıran Hayırsever Zehra Baysal, 2017 yılında 6 derslikli Altınoluk Zehra Baysal Anaokulunu yaptırdı. Bugün açılışı gerçekleştirilen 6 derslikli Kadıköy Zehra Baysal Anaokulu ile birlikte Hayırsever Zehra Baysal tarafından toplam 19 derslikli üç anaokulu edremite kazandırıldı.Açılış konuşmasında Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı “Edremit’imize 3 yılda 3 Anaokulu kazandıran çok değerli hayırseverimiz Sayın Zehra Baysal Hanımefendi’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra öğrencilerle kısa bir konuşma yapan hayırsever Zehra Baysal ilçemize kazandırdığı üç anaokulundan sonra bir de ilkokul yaptıracağının sözünü verdi. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç “İlçemizde, hayırseverimiz Fernur Sözen gibi yaptırdığı okullarla adını yüreklere kalıcı olarak işleyen değerli Zehra Baysal Hanımefendi’ye minnettarız. Kendisi bize bir de ilkokul sözü verdi, ben de kendisine Edremit’te eğitim adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum. Ayrıca okulumuzun bahçe düzenlemesini yapan Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan Kadıköy Zehra Baysal Anaokulu sınıfları gezildi. Gelen misafirlere yapılan ikramla tören sona erdi.