Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Ekiplerince Kurban Bayramı sonrasında ilçedeki çöp konteynerlerinin dezenfektan ile temizliği devam ediyor ve kurban kesim alanları kireçlendi.

Kurban Bayramı’nın sıcak yaz günlerine denk gelmesi ile birlikte Kurban bayramı sonrası çöplere atılan atıkların kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için belediyemiz Temiz İşleri Müdürlüğü Ekipleri bayram sonrası çalışmalara başladı. Bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel özel konteyner dezenfektan sıvısı ile yıkanarak çöp konteynerleri itina ile temizleniyor.

Memiş, Bahçelievler, Öğretmenler, Hürriyet, Kocacami, Mahkeme, Cumhuriyet, Pelitköy mahallelerimizdeki kurban kesim yerleri ise bayram boyunca her akşam düzenli olarak yıkandı ve bayram sonrasında bakteri oluşumunun engellenmesi için  kireçleme yapıldı.

Halkın sağlığı ve çevre temizliğinin en hassas konulardan  biri olduğunu belirten Başkan Deveciler , belediye ekiplerimizin koordineli çalışmalarıyla hemşerilerimize her zaman ve her açıdan hizmetin devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlar ise çöp konteynerlerinde sineklenme ve kötü koku olmadan müdahale edilmesinden ve kurban kesim yerlerinde halk sağlığı için yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.