Aslen Dursunbeyli olan Ülkü Ocaklar Genel Başkanı Sinan Ateş ve genel merkez yöneticileri Balıkesir’de bir dizi temaslar gerçekleştirdi. Balıkesir’e ayrı bir önem veren Ateş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.

 

ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

Aslen Dursunbeyli olan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve genel merkez yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen ile birlikte Balıkesir’de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen ve ülkücülerle görüşen Ateş, faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Karesi Belediyesi’nin ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu adına yaptırdığı parkın açılışı için Balıkesir’e gelen Sinan Ateş,   ikinci ziyaretinde de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı’nın adayı Yücel Yılmaz’a yeni görev döneminde başarılar dileyen Sinan Ateş, sonrasında memleketi olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’la sohbet etti.