iL BAŞKANLARI SALLANTIDA!

 

Değişim için İstanbul seçimlerini bekleyen AK Parti ve MHP, teşkilatlarda yenilenmeye gidiyor. Balıkesir kulislerinde de AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP İl Başkanı  Orhan Dereli’nin görevden alınacağı konuşuluyor.

 

BAŞARISIZLIĞIN FATURASI TEŞKİLATLARA KESİLECEK

 

31 Mart yerel seçimlerinde umduğunu bulamayan Cumhur İttifakı, başarısızlığın faturasını tekrarlanan 23 Haziran İstanbul seçimlerinin sonrasına bırakmıştı. İstanbul seçimlerinde de hezimet yaşayan iktidar ve ortağı MHP, teşkilatlarda revizyona gidiyor. Önümüzdeki günlerde hem Genel Merkez yönetimlerinde hem de il başkanlıklarında değişim yaşanacak.

 

GENÇ VE DİNAMİK İSİMLERE YER VERİLECEK

 

Yakın çevresine göreve devam etmeyeceğini iyiden iyiye dillendiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP’den ihraç edilen Suat Par’ın kontrolündeki MHP İl Başkanı Orhan Dereli’nin gidişine kesin gözüyle bakılıyor. Hem AK Parti hem de MHP cephesi, kadrolarında genç ve dinamik isimlere yer vermeyi düşünüyor.

İki başkan da sınıfta kaldı

 

Büyük beklentilerle AK Parti İl Başkanlığına getirilen Ahmet Sağlam, teşkilatçılıkta istenileni tam olarak veremedi. Atandığı günden bu yana selefi olan il başkanı gibi ülkücüleri bölen ve MHP’ye Balıkesir’de kötü sonuçlar aldıran Orhan Dereli de tozlu sayfalarda yerini alacak.