Türkiye’nin en büyük gayrimenkul ofisi olarak dikkat çeken Remax, Balıkesir Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Paşaalanı Mahallesi 1.Dereboyu Caddesi No:119/A adresinde hizmet veren Remax Balıkesir Şubesi’nin açılışına Remax Genel Müdürü Murat Goldştayn ve diğer şubelerden temsilciler katıldı.

 

 

Yılbaşından bu yana Balıkesir’de hizmet vermeye başladıklarını ve resmi açılışı yeni gerçekleştirdiklerini ifade eden Remax Balıkesir Ofisi Brookerı Mustafa Burak, üçü broker olmak üzere toplam 11 kişilik ekipleriyle hizmet verdiklerini söyledi. Konut, konut projeleri, ticari dükkan, bina, yatırımlık arsa ve arazi konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti sunduklarını kaydeden Burak, “ İstanbul’da Maltepe-Kartal bölgesinin en iyi ofisi olan Remax İkon’un 6 yılık tecrübesini Balıkesir’imize taşıyan Remax Bal ofisi donanımlı kadrosu, kaliteli ve daimi eğitimleri, müşteri odaklı hizmet standartları ile temeyyüz etmektedir. Şu anda 11 kişilik bir kadroyla hizmet veriyoruz ancak yakın zamanda bu sayıyı artıracağız. 450 metrekarelik bir ofisimiz var. Gayrimenkul sektöründe bu işin profesyonel ve doğru yapılışı noktasında sektöre öncü olmak ve kalite standartlarını yukarılara taşımak birinci hedefimizdir. Müşterilerimizin bir seferlik değil hayat boyu bütün gayrimenkul ihtiyaçlarına cevap verebilecek gayrimenkul danışmanları olmak gayemizdir. Değişen dünya şartlarında devamlı gelişerek, teknolojinin imkanlarından azami faydalanarak yeni ihtiyaçlara çözüm üretmek, daima güncel ve yeni kalmak için daimi araştırma ve geliştirme yapmaktayız. Müşterilerimizin ne istediklerini onlardan önce anlayıp ona göre çözüm üreterek hizmet verdiğimiz aile/firmanın sürekli ve sadık gayrimenkul danışmanı olabilmek misyonumuzdur” dedi.

 

FİYATLAR YÜZDE 10-20 CİVARINDA DÜŞTÜ

Balıkesir gayrimenkul piyasasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Remax Balıkesir Ofisi Brookeri Mustafa Burak, “ Emlak piyasasında bir süredir durgunluk var, kredi faizlerinden dolayı.  Ancak işler durmuş değil. Doğru fiyatla çıkan her portföy satılıyor. Geçtiğimiz 5 ayda 15 tane daire sattık. Bu sattığımız dairelerin fiyatı geçen yıla göre biraz daha uygun. Fiyatlar yüzde 10-20 civarında düştü. Balıkesir’de hala satış oluyor. Talepler var. Önümüzdeki dönemlerde durgunluk son bulacağını düşünüyoruz” dedi