Balıkesirspor’un maddi sıkıntılarını belediyeye yüklemeye çalışan sözde Bal-Kes taraftarı, Fenerbahçe Kulübü’nün maddi sıkıntılarını aşmak için düzenlediği geceye yoğun ilgi gösterdi. Tanesi 300 TL olan formadan Balıkesir’den 3 saatte 828 adet satın alındı.

BALIKESİR’DEN BÜYÜK DESTEK

 

Sarı-lacivertli kulübün maddi sıkıntılarını aşmak için Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Acun Ilıcalı gibi ünlülerle işbirliği yaparak bağış topladığı gecede 45 bini aşkın forma satıldı. Fenerbahçe’nin #WinWin kampanyasına Balıkesir’den büyük destek geldi.

 

3 SAATTE 250 BİN LİRA BAĞIŞ

 

Her fırsatta Balıkesirspor’un borç yükünü dile getiren taraftar, yaklaşık 3 saatte Fenerbahçe’ye 250 bin TL’lik bağışta bulundu. Oysa ki geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor için başlatılan yardım kampanyasında 1 haftada 200 bin TL gibi bir bağış toplanmıştı.

 

Bağışta ilk 10’dayız

 

Balıkesirspor’un kurtulması için son şans olan ve şehrin ileri gelenleri tarafından başlatılan bağış kampanyasına sadece uzaktan bakan sözde taraftarlar söz konusu büyük kulüp olunca 3 saatte 250 bin liralık bağış yaparak Türkiye genelinde ilk 10 ilden birisi oldu.

“Belediye bize bakmıyor” diye ağlanmayın!