Yerel seçimlere artık saatler kaldı. Bir yanda; vizyon proje, istihdam, gönül belediyeciliği diyen MHP ve AK Parti’nin ortak adayı Yücel Yılmaz. Diğer yanda; FETÖ ve Kürdistancıların kirli ittifakının ortak adayı rüşvet, zimmet, irtikap, şiddet eylemleri suçlarıyla yargılanan İsmail Ok

 

KARAR SENiN!

 

OK, İNTİKAM YEMİNİ ETTİ

 

Balıkesir için hayati önem taşıyan yerel seçimlere artık saatler kaldı. Cumhur İttifakı’nın ortak adayı AK Partili Yücel Yılmaz, vizyon projeleriyle, istihdam sözüyle, hoşgörü belediyeciliği ile seçimlere gireceğini söylerken öte yanda Millet İttifakı Adayı İYİ Partili İsmail Ok ise proje, vaad ve hizmet yerine AK Parti ile MHP’ye karşı intikam yemini edip öc alacağını söyleyerek milleti sandığa davet ediyor.

RÜŞVETTEN YARGILANIYOR

 

Belediye Başkanlığı yaptığı 2009-2014 yılları arasında çok sayıda suça karışan Millet İttifakı Adayı İsmail Ok, 18 Nisan 2019’da 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde; rüşvet, zimmet, irtikap, adam yaralamaya azmettirme, suç örgütü kurma ve şiddet eylemleri gibi suçlamalarla hakim karşısına çıkacak. Ok, seçim çalışmaları boyunca “Cumhur İttifakı’na gönül verenlerle seçim sonrası hesaplaşacağız” diyerek gezdi.

 

HDP MEKTUPLA OY İSTEDİ

 

2014 seçimlerine FETÖ’nün desteği ile giren Ok, bu sefer arkasına PKK yandaşlarını da aldı. HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Balıkesir’de kürt kökenli ailelerin evlerine mektup göndererek dolaylı yoldan İsmail Ok’a oy istedi. Öte yandan HDP’ye belediyede kadro verilecek iddiaları da ulusal gündeme taşındı. Seçim boyunca borç edebiyatı yapan Ok’un 2014’te belediyeyi 221 trilyon borçla bıraktığı ortaya çıktı.

 

FETÖ’YÜ, KANDİL’İ, ALÇAKLARI SEVİNDİRMEYİN!

EYY iSMAiL OK

HDP Milletvekili senin için mektup yazıp kürt ailelerden oy istedi

 

“PKK’ya karşı Türk Askeri silah bıraksın” diyen Mehmet Tüm’le seçim çalışmaları yaptın

 

Kürdistancılara “Ben kefilim” diye sahip çıktın

 

Erdek’te şahsiyetsizin biri Fatiha Suresi ile dalga geçerken gülüp alkış tuttun

 

Rakibine “Veled-i zina, şerefsiz” diyerek bir anneye küfür ettin

SEN KAZANIRSAN FETÖ SEVİNECEK, KANDİL BAYRAM EDECEK… AMA MERAK ETME; BU MİLLET SENİ YALANLARINLA İFTİRALARINLA BİRLİKTE SANDIĞA GÖMECEK, ALÇAKLARI SEVİNDİRMEYECEK