Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Altınoluk Mahallesi’nde başlatılan ve 5 ay önce durdurulan Kuyudere inşaatı tekrar faaliyete geçti.

Başkan Saka proje yerinde incelemelerde bulunarak; “5 ay önce durdurulmuş olan Kuyudere projesinin tüm bürokratik işlemleri yeni baştan tamamlanmıştır. Bugün itibariyle inşaat faaliyete başlamıştır. Kuyudere inşaatı durdurulmasından dolayı insanları 5 aydır tozun içinde bıraktıran şikayetçilere bir kez daha hatırlatırım, yaptıkları bana değil Altınoluk’a ihanettir” dedi.

Kuyudere Projesi Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkezi yaratılacağına dikkat çeken Başkan Saka; “Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Altınoluk Mahallesi’nde bulunan eski köy merkezi olarak bilinen Kuyudere mevkiinde yeni bir park ve meydan düzenleme inşaatı tekrar başladı. Kuyudere kentsel tasarım projesine göre 2 bin metre kare alan üzerine yeşil alan, yürüyüş yolu, standart ölçülerde basketbol sahası, seyir terası, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir park ve yeşil alanlarda insanlarımız nefes alacaktır.” diye konuştu.