Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka; Edremit Sevdasıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, “Biz bir sevda uğruna yola çıktık. Bu sevdamızı devam ettirebilme adına sizlerden yetki istedik. Ama sevda değil de vaat uğruna yola çıkanlar korkuya kapıldılar “ dedi.

Saka; Avcılar Mahallesine giderek vatandaşlara seslendi. Zeytin Mahallesi’nde ise büyük bir sevgi seli ile karşılandı. Camivasat Mahallesinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile karşılanan Saka ; “Edremit’in belediye başkanını 7’sinden 77’sine, kadınıyla erkeğiyle sadece Edremitliler belirler” diye konuştu.

Edremit Belediye Başkanı Bağımsız Aday Kamil Saka; “ Gizli pazarlığı olanlar düşünsün. Onlar da zaten düşünmeye fırsat bulamadan yakalanıyorlar. Hakikatten insanın içinde belli pazarlıklar varsa, belli yanlışlar varsa o mutlaka ortaya çıkıyor. Bizim bir tabirimiz vardır; ‘başkası için çukur kazanlar, kazdıkları çukurun yerini unuttukları için ilk önce o çukura kendileri düşerler.’ CHP Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan;  nasıl olsa kendilerini ifade edecek şekilleri artık o noktaya getirdiler ki tüm Türkiye genelinde kendilerini televizyonlara , gazetelere taşıdılar.” Dedi.

Chp’nin her geçen gün Edremit’te kan kaybettiğinin altını çizen Başkan Saka; geçen gün Ulusal ve Yerel gazetelerde kendilerini rezil etiklerini söyleyerek; “ Gazeteler CHP’liler için şunu yazıyor. ‘Dağa Kaldırdılar’ , kim kaldırmış , kimi kaldırmış  biliyor musunuz. CHP’li Edremit Belediye Meclis Listesi yedek üyesi dağa kaldırılmış. Kim tarafından dağa kaldırılmış biliyor musunuz. CHP’li Edremit Belediye Meclis Listesinin Kontejyan 1. Sırasındaki arkadaşın talimatıyla dağa kaldırılmış. Neden? Biliyor musunuz.  Serkan denen kişi bir toplantıda Senin PKK mitinglerinde çekilmiş fotoğrafın var demiş .O fotoğrafı elde edebilmek için. Dövülmüş, darp edilmiş. Bunlar daha şimdiden bunları yapıyor. Ya birde seçilirlerse siz görün daha neler yaparlar. “ dedi.

Vatandaşa seslenen Saka; “Millet ve Cumhur ittifakı adayına ve meclislerine oy vermeyerek, yanlış ve yamuk işlerden kurtaracaksınız. Her iki gurupta, Edremit’e bir şey verme adına değil. Edremit’ten ne alabiliriz adına koşturuyorlar. ‘Ben gelirsem bunu yapacağım, ben gelirsem şunu yapacağım ama gelebilmem için bu lazım’ denmeye başladı.Bunlardan  bir tanesi kendi hemşerimiz, geçmiş iki dönem Edremit Belediye Başkanlığı yapmış Sevgili Tuncay Kılıç. Tuncay’ın yaptığı çalışmalara baktığımızda maalesef yüz ağartıcı hiçbir şey göremedik. Daha çok Edremit’in adına leke sürecek çalışmalar olduğunu, Edremit’i belediye sarayından değil, adliye sarayından yönetilen bir yer haline döndürdüğünü gördük.” diye konuştu. ÜMİT ULUS