2009’da olduğu gibi boş vaadlere kanmayın! Yücel Yılmaz söz verdiyse yapar

ŞOFÖR ESNAFINA MÜJDELER

Cumhur İttifakı Adayı Yücel Yılmaz, şoför esnafıyla bir araya geldi Yılmaz “Esnaf ne isterse o olacak” dedi.

Ticari taksi işgaliyeleri kaldırılacak
Yazıhanesi olmayan ticari taksicilerin yazane sorunları giderecek
Ticari taksi yaş sınırı 8 yaş tan 10 yaşa çıkarılacak
SRC Yeterlilik belgesinde yapılan değişiklik ile 65 yaş üzeri esnaf artık kendi arabalarını kendileri kullanabilecekler
J plakalı şöförlerin şehir merkezinde ve ilçelerde durak yerleri düzenlenecek
Büyükşehir’de S plakalılar kiraya çıkmayacak. İhtiyaç duyulması halinde ortak fiyat üzerinden anlaşılıp satış ihalesine çıkılacak
Balkart + Para sistemi bugün itibari ile hayata geçecek

Şoför esnafıyla Salih Tozan Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Yücel Yılmaz, şoförlerin talepleri doğrultusunda müjdelerini sıraladı. Yılmaz “Şoför esnafımız 2009 seçimlerinde boş vaatlerle kandırıldı ve şehrimiz 5 yılını kaybetti. Artık bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ben sizlere, ekibime ve kendime güveniyorum. Vaad vermiyorum, güven veriyorum. İcraat yapıyorum, çözüm üretiyorum” dedi.


Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, dün Salih Tozan Kültür Merkezi’nde şoför esnafıyla bir araya geldi. Şoför esnafının istek ve talepleri doğrultusunda projelerini anlatan Yılmaz, şoför esnafına müjdeler verdi. Ticari taksilerin işgaliyelerini kaldırılacağını kaydeden Yılmaz, “ Ticari taksici kardeşlerim artık Büyükşehir olarak hem yazıhane hem işgaliye parası ödemeyeceksiniz. Sadece yazıhane kiranız olacak, işgaliyelerin kaldırılması talimatını verdim. Ayrıca, yazıhanesi olmayan ticari taksici kardeşlerimin yazıhane sorunlarını da gidereceğim. Bu arada, geçen ay UKOME’ den aldığımız karar doğrultusunda, ticari taksi yaş sınırını 8 yaş tan 10 yaşa çıkardık. Toplu Taşıma ve Ticari Taksi yönetmeliğindeki SRC Yeterlilik belgesinde değişiklik yaptık. Bunu neden yaptık. 65 yaş üzeri benim esnafım artık kendi arabalarını kendileri kullanabilecekler. J plakalı şoför kardeşlerim, kamyonetlerin şehir merkezinde ve ilçelerde durak yerleri sorunları var. Rıza Başkanımla konuyu görüştük. Ekiplerimiz ile yerlerin tespitlerini yaptık. Bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Nisan ayı UKOME’sinde Allah bize bu görevi nasip ederse, hepsinin durak yerlerini veriyoruz” dedi. 

“S PLAKALARA KİRA ÇIKMAYACAK”

Seçilmesi durumunda S Plakalara kira çıkmayacağını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “S plakalı şoför kardeşlerim dört gün önce sizlerle kahvaltı yaptık. Bizden talepleriniz oldu. Kesinlikle Yücel Yılmaz yönetimindeki Büyükşehir’de S plakalılar kiraya çıkmayacak. İhtiyaç duyulması halinde ortak fiyat üzerinden anlaşılıp satış ihalesine çıkılacak. Bunun sözünü sizlere burada veriyorum.  Kamyoncu kardeşlerim beni en iyi Karesi Belediye Başkanlığımdan bilirler. 5 yıl içerisinde Başötkop ile uyum içerisinde çalıştık. Allah bana bu görevi nasip ettiği takdirde Büyükşehir’de de çok işimiz var, çok iş yapacağız” dedi.

“BALKART+ PARA SİSTEMİNİ

HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Balkart+ para sistemini hayata geçireceklerinin de müjdesini veren Yılmaz, “Köy minibüsleri, Kampüs minibüsleri, Ayşebacı minibüsleri, Bandırma Ulaşım A.Ş. muhterem kardeşlerim, içiniz rahat olsun. Biz kandırıldık, aldatıldık duygusuna sakın düşmeyin. Ben İşadamıyım, Hepiniz bana emanetsiniz. Allah bize nasip ettiği taktirde ilk 100 gün içerisinde her şeyin değiştiğini göreceksiniz. Siz kazanacaksınız, Şehrimiz kazanacak! Toplu Taşıma Esnafı olarak 5 yıldır yaşadıklarınızın farkındayım. 8.Madde diye tabir ettiğiniz, vatandaşlarımızın ve şoför esnafımızın karşı karşıya geldiği, konuyla alakalı Biraz sonra Sayın Rıza Başkanımla protokolünü imzalayacağımız, Balkart + Para sistemini bugün itibari ile hayata geçiriyoruz.

BOŞ VAATLERLE KANDIRILDINIZ

Rakibi İsmail Ok’un geçmişte şoför esnafına boş vaatler verdiğini kaydeden Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Şoför esnafımız 2009 seçimlerinde boş vaatlerle kandırıldı ve şehrimiz 5 yılını kaybetti. Artık bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ben Sizlere, Ekibime ve Kendime Güveniyorum. Ben vaat vermiyorum, güven veriyorum. İcraat yapıyorum, çözüm üretiyorum” dedi.