Önce CHP’den Büyükşehir’e aday yapıldı ardından İYİ Parti Adayı İsmail Ok’un tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı sonra da Kılıçdaroğlu tarafından İsmail Ok lehine adaylıktan el çektirildi. Dün tüm adaylar gülüp eğlenirken onun içi kan ağlıyordu

HERKES ONU ÇOK SEVDİ

CHP Milletvekili Ahmet Akın… Kendi deyimiyle ‘Herkese yakın’. Onu 7’den 70’e tüm Balıkesirliler çok sevdi. Güler yüzü, yardımseverliği, sempatikliği ile herkese ideolojisini unutturdu. Balıkesirliler onu evladı gibi kardeşi gibi benimsedi. CHP’li, MHP’li, AK Partili herkes Ahmet Akın’ı çok sevdi.

FEDAKARLIK YAPTI

Önce 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti seçimlere girebilsin diye Genel Başkanın talimatıyla kendi partisi CHP’den istifa edip demokrasi adına İYİ Parti’ye hülleyle geçti. Ardından 31 Mart 2019 yerel seçimleri için adı CHP’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

İSMAİL OK TEHDİT ETTİ

Bu süreçte İYİ Parti Büyükşehir Adayı İsmail Ok’un tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Ok, Ahmet Akın’a “Sokağa bile çıkamayacak hale gelecek” diye tehditler savurdu… Ve Ahmet Akın yine Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Büyükşehir adaylığından İsmail Ok lehine el çektirildi.

Akın’ın intikamını millet 31 Mart’ta alacak

CHP, Ahmet Akın’la 70 yıl sonra belki de ilk defa belediye kazanacaktı. Ama Bursa, Antalya ve İstanbul’da ittifak yapabilmek için Balıkesir feda edildi. Onuru kırılarak adaylıktan el çektirilen Ahmet Akın, Millet İttifakı Adayı olan İsmail Ok’tan sadece kuru bir özür bekledi. Kendisini tehdit eden, hakaretler yağdıran Ok, Akın’ı yok saydı ve özür bile dilemedi. Dün Millet İttifakı’nın ortak mitinginde tüm adaylar, vekiller sırıtırken CHP’li Ahmet Akın’ın içi kan ağlıyordu. Partisi farketmez. Ahmet Akın tüm Balıkesirlilerin evladı. Balıkesirliler 31 Mart’ta Ahmet Akın’ın intikamını sandıkta alacak. Ona “Sokağa çıkamayacak” diyenler de siyasi mefta haline gelecek, insan içine çıkamayacak. Not edin bu analizimizi…