Seçim çalışmalarında “Ahmet Akın herkese yakın” sloganıyla gönüllerde taht kuran CHP’li Ahmet Akın, kendisinin sokağa çıkamayacağını söyleyen İYİ Partili İsmail Ok’la bir araya gelmiyor

MERAL AKŞENER’E EŞLİK ETMEDİ

İYİ Partili İsmail Ok’un “Seni sokağa çıkarmayacağım” sözleriyle tehdit ettiği CHP Milletvekili Ahmet Akın, seçim sürecinde Ok’la yan yana gelmeme kararını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in iki günlük Balıkesir programında da devam ettirdi.

AYNI KAREYE GİRMEK İSTEMİYOR

İYİ Partili İsmail Ok’la aynı karede görünmek istemeyen Akın, Akşener’in Balıkesir’de bulunduğu saatlerde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Uşak’taki mitingine katıldı. Akın, ertesi gün Balıkesir’de olmasına rağmen programlara katılmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in iki günlük Balıkesir programına İsmail Ok’a tepkili olan CHP’liler ilgi göstermedi.


31 Mart’a kadar hiçbir platformda İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok’la aynı kareye girmeyecek Akın, Genel Merkezin programlarının dışında ise CHP’li ilçe belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına katılmayı ihmal etmiyor.

CHP’Lİ ADAYLARIN

ÇALIŞMALARINA KATILDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir’de olduğu ilk gün Uşak’ta geçiren Akın, Akşener’in ilçe ziyaretleri yaptığı ikinci gün programına da Gönen, Manyas ve Bandırma’da CHP’li başkan adaylarının etkinliklerine katıldı. Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz’la bir araya gelip seçimle ilgili değerlendirme yapan CHP Milletvekili Ahmet Akın, Manyas’ta da Başkan Tancan Barçın ve partililerle buluştu. Akın, ayrıca Bandırma’da da CHP’li başkan adayı Tolga Tosun’un adaylık tanıtım toplantısına katıldı. ÜMİT ULUS