DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber,  adı DSP’yle anılan belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yla bir araya gelen Kanber’in ikinci adresi de Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza oldu.

DSP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti. Geçtiğimiz gün Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı da ziyaret eden Kanber, adı DSP’yle anılan bir başka isim olan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. İkilinin buluşmasında 31 Mart yerel seçimleri masaya yatırıldı. Bu buluşma Dursun Mirza’nın DSP’den aday olacağı iddialarını güçlendirirken iki isim de açıklama yapmaktan kaçındı. Hatırlanacağı üzere Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyince sosyal medya hesabından “Söz, karar Bandırma halkınındır” şeklinde paylaşım yapıp, yoluna devam edeceğinin mesajını vermişti. Geçen süreçte adı bağımsız ve DSP’den belediye başkan adayı olarak anılan Mirza, adaylığıyla ilgili net açıklama yapmaktan kaçındı.

 

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)