“Her koşulda Edremit’e hizmete devam” mesajı veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın, DSP Büyükşehir Adayı Tamer Kanber ile görüşmesi “Saka DSP’den aday oluyor” iddialarını güçlendirdi

‘SAMİMİ İSTİŞARE’ AÇIKLAMASI

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber’le makamında görüştü. Ağabey-kardeş samimiyetinde Edremit ve Balıkesir’in siyasi geleceği ile ilgili istişare yapıldığı açıklanan görüşmenin ayrıntılarına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

KAMİL SAKA DSP’YE YAKIN

Ancak CHP’den aday gösterilmeyen 32 yıllık belediye başkanı Kamil Saka’nın, DSP ile dirsek temasında olduğu biliniyor. Bugünlerde DSP’nin ilçe adayları için yoğun diplomasi faaliyeti sürdüren Kanber’in, Saka ile yaptığı baş başa görüşme ‘Saka DSP’den aday oluyor’ iddialarını güçlendirdi.

Sürprizlere hazır olun

DSP Büyükşehir Adayı Tamer Kanber’e yakın kaynaklar tüm ilçelerde belediye başkan adaylıkları için özgül ağırlığı ve siyasi tecrübesi olan isimlerle görüşüldüğünü, 19 Şubat’ta liste açıklandığında Balıkesir siyasetinde taşların yerinden oynayacağını iddia ediyor.