Ayvalık, AK Parti İlçe Başkanlığı’na Hakan Kayaalp’in atanmasının ardından, yeni ilçe yönetimini belirlemeye çalışan AK Parti teşkilatının genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ve partililerin ev sahipliğinde yapılan toplantıda; Cumhur İttifakı’nın Ak Parti ve MHP’li adayları hazır bulundu.
Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın yanı sıra Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, Cumhur İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın Ayvalık Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran, ittifakın Balya Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç ve kalabalık bir partili grubunun katıldığı toplantı son derece coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. AK Parti’nin bir buçuk yıl sonra yeniden ilçe başkanlığına getirilen Hakan Kayaalp, toplantıda yaptığı konuşmada; 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Balıkesir genelinde yüzde 100 başarıya ulaşacağına tüm kalbiyle inandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, millete hizmet sevdalarının yüreklere nakşedildiğini ifade eden Kayaalp, Cumhur İttifakı ile Ayvalık’ta da MHP’li Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Nazmi Başaran ile tam bir başarı elde etmeyi hedeflediklerinin altını çizerek, “Allah nasip ederse 31 Mart’tan sonra Ayvalık gerçek belediyecilik hizmetiyle tanışmış olacak. Bizler, hangi siyasi görüşse sahip olursa olsun yaşadığımız ilçe olan Ayvalık’ımıza hizmet verilmesini isteyen herkesin oyuna talibiz. Bilgi donanımıyla ve sevecen kişiliğiyle ittifakımızın Ayvalık Belediye Başkanı Adayı Sayın Başaran ile bu kutsal dava da omuz omuza mücadele etmeye ve Ayvalık’ımızı gerçek belediyeciliğe kavuşturmak için hazırız” dedi.