Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla yönelik yemek organizasyonu düzenledi. Balıkesir’in ilçelerinden de basın mensuplarının katıldığı yemekte yöneticiler 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu tarafından Öğretmen Evi’nde verilen yemeğe, Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı AK Partili Hasan Avcı, Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin, belediye meclis üyeleri, yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ve basın mensupları katıldı.

Yemekte ilk olarak konuşan Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin, basının çeşitli sorunları olmasına rağmen son dönemde yapılan iyileştirmelerle bir nebze olsun rahatlama yaşandığını özellikle dijitalleşme ile medyanın değişime uğradığını söyledi. Gazetecilerin bulundukları şehre ve ülkeye katkı sunduklarını hatırlatan Şahin, yemeğe katılan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü’nü kutladı.