AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, yılın son gününde yoğun bir mesai harcadı.

Yılın son gününde programına Altıeylül ve Karesi’de bir dizi ziyaretlerle başlayan Yılmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde İvrindi, Havran ve Edremit’te vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, yılbaşında görev yapan polis, jandarma, itfaiye ve zabıta memurunun yılbaşını kutlayıp, baklava ikramında bulundu. İlk olarak AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve sonrasında Milletvekili Adil Çelik ile birlikte Altıeylül ve Karesi esnafını ziyaret edip, yeni yıllarını kutlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Gönül birlikteliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. 2014’te başlayan hizmet yolculuğumuza Allah’ın izni sizlerin de desteğiyle 2019’da aynı heyecan ile var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

POLİSLERE BAKLAVA İKRAM ETTİ

Esnaf ziyaretlerinin ardından İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte Ekipler Amirliği’ne giderek görev yapan polis memurlarına baklava ikram eden Başkan Yücel Yılmaz, “Ülkemizin ve şehrimizin güvenliğini tesis etmek için gece gündüz çalışan emniyet teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 2019 yılının memleketimize ve ülkemize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İVRİNDİ, HAVRAN VE EDREMİT’E ZİYARET

Başkan Yılmaz sonrasında ise İvrindi İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma ekiplerinin görev yaptığı denetim noktasını, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Havran Grup Amirliği ve Havran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü, Havran Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ve Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali ile burada görev yapan Büyükşehir Zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Başkan Yılmaz’a Havran ziyaretinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da eşlik etti.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)