Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2018 yılının son gününde görev başındaki polis, itfaiye, zabıta ve hastane personelini ile yeni dünyaya gelen bebekleri ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yılın son gününde vatandaş ve esnaf     ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Kafaoğlu, ayrıca 2019 yılına mesai yaparak giren polis, itfaiye, zabıta ve hastane personeli ile yeni doğum yapan aileleri ziyaret etti.  2018 yılının son gününde mesaisine Marangozlar Sitesi’ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, esnafın yeni yılını kutladı. Marangozlar Sitesi’ndeki ziyaretin ardından Savaştepe Caddesi üzerinde yeni açılan Kids Garden adlı mağazayı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, mağaza sahiplerine bereketli satışlar dileğinde bulundu. Mağaza ziyaretinin ardından Kurtdereli Spor Salonu’ndaki Mekke’nin Fethi Programına katılım gösteren Kafaoğlu, buradaki programı bir süre takip ettikten sonra salondan ayrıldı.

YENİ DOĞAN BEBEKLERİ ZİYARET ETTİ

Yeni yıla mesai başında girenleri de unutmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilk olarak itfaiye personelini ziyaret ederek, çalışanların yeni yıllarını kutladı. İtfaiye Daire Başkanlığı’ndaki programın ardından Başkan Kafaoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte Kuva-yi Milliye Karakolu’nu ziyaret etti. Polis memurlarının yeni yılını kutlayan Kafaoğlu’nun sonraki durağı terminalde görev yapan zabıta memurları oldu. Zabıta memurlarının yeni yılını kutlayan ve bir süre sohbet eden Kafaoğlu, terminaldeki dükkanlarda çalışan esnafın da yeni yılını kutlamayı ihmal etmedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yeni yılın ilk dakikalarında da Atatürk Şehir Hastanesi’nde yeni dünyaya gelen bebekleri ve aileleriyle birlikte hastane personelini ziyaret etti. Yeni dünyaya gelen bebek ve ailelerini de ziyaret eden Kafaoğlu, hastane personelinin de yeni yılını kutladı.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)