Balıkesirspor Baltok’un tecrübeli teknik patronu Giray Bulak dün düzenlenen basın toplantısında bir kez daha kırmızı beyazlı camianın durumuna ufak yollu bir açıklama getirdi..

Neydi o açıklama; “ Geçen hafta belirttiğimiz maddi sıkıntılar hala devam ediyor ve maalesef kimse şu ana kadar kılını kıpırdatmıyor”.

Bu açıklamaları yaptığı sırada yanında yönetici olarak genç isim Ümit Arslan oturuyordu..

Bulak’ın bu açıklamasının ardından Arslan’a sordum; “ Ne olacak bu işler Ümit kardeşim?”.

Önce duraksadı, sonra ’hallolur inşallah’ tarzında bir açıklama yaptı..

İşimiz inşallah, maşallaha kaldıysa vay halimize..!

Beyler; Balıkesirspor’da yönetici olmak ateşten gömleği üzerinize geçirmekle eş değerdir.. Bunu bilerek bu görevi kabul etmeliydiniz. Siz bakmayın bu güne kadar sizlere çok sert eleştiri getirmediysek ileri dönük olarak sizlerden umudumuz olduğu içindi. Ama bakıyorum bu gün itibari ile Balıkesirspor Baltok yönetiminde herkes kafasını kuma sokmuş ‘devekuşu’ görüntüsü veriyor..

BALPARK’TAN BALKES’E BEŞ KURUŞ YOKMUŞ.

Dün çok ilginç bir şey öğrendim. Eminim bu yazdıklarım karşısında sizlerde hayrete düşeceksiniz. Hani şu Balıkesir ilinin Altınoluk-Küçükkuyu (Balıkesir-Çanakkale) il sınırını ayıran köprüden taaaa Avşa adasına kadar tüm sokaklarını kapsama alanı içine alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin BALPARK şirketi varya.. Hani biz o şirketin gelirinin belirli bir miktarı Balıkesirspor Baltok’a gidiyor biliyoruz ya. O iş öyle değilmiş. Edip Başkanın döneminde söz verilen 1 milyon sponsorluk ödenmiş, sonrası yalan olmuş..! Netice siz bakmayın BALPARK çalışanlarının üzerinde Balıkesirspor montları kaşkolları falan olduğuna BALPARK’ın şu anda Balıkesirspor ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Kısaca demem o ki; hani bazıları park parası verirken kırmızı beyazlı camiaya atar gider yapıyor ya, yapmayın beyler günahtır.

NETİCE..!

Neticeyi bilemem ama yönetici Ümit Arslan’a şu teklifte bulundum.. Eğer ben bugün Balıkesirspor Baltok’ta yönetici olsam kendimi gider hükümetin önünde zincire vurur, gündeme oturur, en azından gözlerin Balıkesirspor Baltok’a çevrilmesini sağlardım. Para bulamıyorsam, en azından Balıkesirspor sevdalılarını harekete geçirmek için bu veya buna benzer bir şey yapardım dedim. Güldü geçti..!