Tüneldesiniz, taaa ileride ışık hüzmesi gözüküyor..

Ya çıkış yaklaştı, yada karşıda bir başka tren var..!

Balıkesirspor Baltok için durum şekil an itibari ile bu..!

Sportif olarak bu dar ama kaliteli kadro ile yapılabilecek en iyi iş çıkarılıyor. .Ama para-tura işleri aynı şekilde değil.. Yaklaşık bir haftadır kendi çabalarım ile Balıkesirspor Baltok’un bu aciliyet içeren durumunu sıcak tutmaya çalışıyorum ama anladığım kadarı ile hiçbir gelişme yok..!

Şimdi olabilecekleri yeniden değerlendirelim.

Öncelikle ara transfer dönemi öncesinde benim bildiğim 6 ( fazlası olma ihtimali çok yüksek) futbolcu alacakları için TFF’ye müracaat etti.. Eğer 3 milyon sıcak para bulunamazsa bu futbolcuların hepsi alacakları baki kalmak kaydı ile elini kolunu sallaya sallaya serbest kalacak. Ve şunu da çok iyi biliyorum ki; hemen hemen hepsinin de peşinde bizim ligimizin maddi durumu iyi takımlardan birkaçı var..

Peki eğer giderlerse ne olur?.

Çok basit.

Kardemir Karabükspor veya Eskişehirspor gibi U21 ile lige devam edersin.

İlk yarı topladığın puanlarla ligde tutunabilirsen ne ala, tutunamazsan bye bye..!

Bir başka olasılık ise paranın bulunması ve takımın korunması şeklinde.

O zaman işin rengi değişir..

Öncelikle Balıkesirspor Baltok bu kadro ile ligin ikinci devresinde çok daha iyi işler çıkaracağı belli. En kötü ihtimalle bugün ki performansını devam ettirmesi halinde play-off içinde olur, sonrası mı?. Allah bilir..! Öte yandan Ziraat Türkiye Kupasında şu anda son 16 içinde. Bir bakarsınız son 8,son 4, belli mi olur final..! Bunlar hep olasılık dahilinde..

Durumun şekillenmesi ise tünelin ucundaki ışık hüzmesinin ne olduğuna bağlı.

Ya çıkış, ya başka trenin ışığı..!