AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Bandırma’yı ziyaret etti.  Bandırmalıların sevgi gösterisinde bulunduğu Yücel Yılmaz adeta Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılandı.

MEŞALELERLE KARŞILANDI
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ilk olarak AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Yılmaz, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ile gittiği Bandırma’da AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı ve yönetim kurulu ile Gençlik Kolları tarafından karşılandı. Bandırmalı gençler Büyükşehir Adayı Yücel Yılmaz için meşale yakıp sloganlar atarak sevgi gösterisinde bulundular.

İLK ZİYARET BANDIRMA’YA
YILMAZ: “BANDIRMA’YI ÇOK DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”
AK Parti seçim çalışmalarına ilk olarak Bandırma ilçesi ile başladı. Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaretinde Bandırma Bandırma programının ilk durağı olan AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Yücel Yılmaz,  “Bandırma Teşkilatımızdaki dava arkadaşlarımızla kucaklaşıp yerel seçimlerdeki kararlılığımızı vurguladık. Gönül gönüle verip Bandırma’yı çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.
Bandırma AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın ilk olarak Bandırma’yı ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bostancı, “Yeni İl Başkanımız Sayın Ahmet Sağlam ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yücel Yılmaz, ilk ziyaretlerini Bandırma şehrimize yaptılar. Birlik berberlik mesajı verdik” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)