Balıkesir merkezdeki tarihi simgelerden Şadırvan civarında bulunan içerisinde bomba olduğu zannedilen şüpheli çanta paniğe yol açtı.

Altıeylül ilçesindeki olay çarşı merkezdeki tarihi Şadırvan civarında yaşandı. Buradaki durakta bulunan bir çanta şüpheli paket olarak değerlendirildi. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı ön incelemede çantanın içerisinde patlayıcı olabileceği belirtilerek uzman ekip istenildi.

BOMBA UZMANLARI İNCELEDİ
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde görevli Bomba Uzmanlarının sevk edildiği olay yerinde kısım ekipleri tarafından tedbir alındı. Anafartalar Caddesi uzantısının geçici bir süre araç trafiğine kapatıldığı olay yerine gelen bomba uzmanlarının yaptığı ayrıntılı inceleme sonucunda şüpheli çantada patlayıcı bir madde bulunmazken, çantanın burada unutulmuş bir öğrenci çantası olduğu belirlendi. Çanta incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Çevredeki vatandaşların korku ve panik dolu dakikalar yaşadığı olayın ardından güvenlik şeridi kaldırılarak bölge insan ve araç trafiğine yeniden açılarak normale döndü.