Türkiye siyasetinde AK Parti ve CHP arasındaki gerginliğin yerini Balıkesir’de centilmenlik aldı. CHP Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı’nın açtığı kafenin açılışına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın sıcak ve samimi görüntüleri damga vurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı’nın işletmeciliğini yapacağı Cafella Kafe’nin açılışına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın sıcak görüntüleri damga vurdu. AK Parti ve CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adaylarını açıklamalarının ardından CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı’nın işletmeciliğini yapacağı kafenin açılışı nedeniyle ilk defa bir araya gelen ikilinin samimi ve sıcak sohbetleri seçim sürecinin centilmence geçeceğinin gösterdi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, birbirlerine başarılar dilerken, uzun bir sürede masada keyifli sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. İkilinin samimi görüntüleri her seçim döneminde yaşanan gerginlik ve yüksek tansiyonun bu seçimlerde olmayacağına dair kamuoyunda umut oluşturdu. Öte yandan kafenin açılışına CHP Milletvekili Fikret Şahin, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. CHP’li Belediye Başkanları Dursun Mirza ve Rahmi Gençer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde birlikte çalıştıkları Yücel Yılmaz’a başarılar dilerken, keyifli sohbetleri dikkat çekti.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)