AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ankara temasları sonrasında geldiği Balıkesir’de başkan gibi karşılandı. Değirmenboğazı’ndan şehir merkezine yüzlerce araçlık konvoyla gelen Yılmaz, Cuma namazını kıldığı Zağnos Paşa Cami’nin önünde büyük bir kalabalığa seslendi.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir’de büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edildikten sonra Ankara’da temaslarını sürdüren ve dün sabah saatlerinde Balıkesir’e gelen Yılmaz, Değirmenboğazı’ndan yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Coşkulu kalabalığın içinde sevgi gösterileriyle seçim otobüsüne binen AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, kendisini karşılamaya gelen yüzlerce araçla konvoy yapıp şehir merkezine ilerledi. Konvoyla şehir girişindeki polislere gül veren Yılmaz, kendisinden konteynır talebinde bulunan güvenlik güçlerine “Seçimi hayırlısıyla bitirelim işlem tamam” şeklinde karşılık verdi.  Yol boyunca kendisini bekleyenlere selam vermek için duran ve Değirmenboğazı’ndan Toplu Taşıma Merkezi’ne 1 saatte ulaşabilen Yılmaz, trafiğe kapatılan Milli Kuvvetler Caddesi’nden Zağnos Paşa Cami’ne halkı selamlayarak gitti. Cuma namazını Zağnos Paşa Cami’nde kılan Yılmaz, namazın ardından caminin önüne kurulan platformdan Balıkesirlilere seslendi.

YILMAZ: “AĞIR BİR YÜK ALDIK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine ağır bir görev verdiğini belirten AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Salı günü Ankara’da 20 büyükşehir ve il belediye başkanı ismi içerisinde Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da ismi okundu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize ağır bir görev yükledi. Ağır bir yük aldık, bu şehir bize emanet edildi. Bundan beş yıl önce 2014 yılında yine bir emanet verilmişti Karesi ilçesi. Cumhurbaşkanımız 1994 yılında bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Koyduğu belediyecilik anlayışında ne vardı? İnsan vardı, insana değer vardı, insan merkezli vardı. Biz bunu 2014 yılında Balıkesir’deki bütün AK belediyelerde uygulamaya başladık. Halkımızın teveccühüyle gerçekten güzel hizmetlerle altı seçim geçirdik. Hepimizin oyu düşmeden ve milletvekili sayımızı artırarak bugüne geldik. Bugün bir bayrak devralıyoruz. Bundan önce hizmet eden, hizmet etmiş olan, bu şehirde taş üstüne taş koymuş olan, nerede bir mazlum, ihtiyaç sahibi varsa ona hizmet edip yanında destek olan tüm büyüklerimize, tüm arkadaşlarımıza büyük şükranlarımı sunuyorum. Diyorum ki; bu AK kadrolarla Balıkesir şaha kalkacak, Balıkesir sadece Türkiye’de bilinen değil, dünyada bilinen ve Balıkesirliyim diye övünülen bir şehir olacak. Bunu yapmaya var mıyız?” diye konuştu.

YILMAZ: “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Seçim döneminde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz sorumluluklarının arttığına dikkat çekerek konuşmasının devamında şunları kaydetti:  “Seçim kampanyamız başladığında çok güzel projeler hazırladık. Fazla fazla tüm şehrimizin ilçelerine yaymaya başlayacağız. Çok çalışmamız lazım, çalınmadık kapı bırakmamamız lazım, bilinmedik sorun kalmaması lazım. Bunun nasıl çözüleceği ile ilgili de ortak aklı kullanmamız lazım. Biz bu işi yaparken ki süreç içerisinde kültür belediyeciliği, sosyal belediyeciliği ve katılım belediyeciliği ile yapacağız. Yani tüm mahallelerimizde yaşayanlardan, mahalle temsilcilerimizden aldığımız haberleri, sorunları ve tespitlerini, ilçe teşkilatlarımız, il teşkilatımız ve belediyelerimizle beraber bu şehirde gerginlik, sorun, sıkıntı kalmayacak şekilde araştırmamızı yapıyoruz. Bütün sorunları tespit ediyoruz ve bu sorunların çözüm önerilerini sizlerden alıyoruz, ortak akılda buluşuyoruz, seçim beyannamemizi yapıyoruz ve milletimize söz veriyoruz. Biz 2024 yılına kadar bunların hepsini sırayla tarih tarih milletvekillerimizle, il başkanımızla,  belediye başkanlarımızla çözeceğiz diye söz veriyoruz. Bu sözü vermeye hazır mısınız? O zaman bu şehir bize inanır. Bu şehir yaptıklarımız yapacaklarımın teminatıdır. Karesi’de vaat ettiğimiz; biz 2019’a kadar yapacağız dediğimiz her şeyi yaptık. Kadınlarımıza değer vereceğiz dedik bununla ilgili çok çalışma yaptık. Gençlerimize, eğitime değer vereceğiz dedik, bunların hepsini yaptık. Okullar bizim her şeyimiz dedik, hepsini yaptık. Çok söz vereceğiz, hepsini de yerine getireceğiz.”  Vatandaşa seslendikten sonra AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları Zağnos Paşa Türbesi’ne geçen ve burada dua eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Zağnos Paşa Cami’ndeki programın ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti.

NOTLAR:

BURSA-BALIKESİR OTOYOLUNDA TRAFİK TIKANDI

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın, Ankara’daki temasları sonrası Balıkesir’e gelişi büyük ses getirdi.  Yılmaz’ı karşılamak için Değirmenboğazı’na gelen araçlardan dolayı Bursa-İzmir Otoyolu tek şeride düştü. Zaman zaman trafiğin tıkandığı gözlendi.

*****

TEŞKİLAT BAĞRINA BASTI

AK Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak için yarışacağı adayı Yücel Yılmaz’a AK Parti teşkilatları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Yılmaz’ı karşılayanlar arasında AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Adil Çelik, Mutlu Aydemir, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları yer aldı.

********

SEÇİM OTOBÜSÜ DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın 31 Mart 2019 tarihine kadar seçim çalışmaları için kullanacağı seçim otobüsü de ilk defa görücüye çıktı. Beyaz zemin üzerine bir tarafından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tarafında da Yücel Yılmaz’ın fotoğrafı bulunan otobüste “Önce Millet Önce Memleket” sloganı dikkat çekti

*******

ATLI OKÇULUK ÜYELERİ DE KARŞILAMAYA GELDİ

Karesi Atlı Okçuluk Kulübü üyeleri, Balıkesir girişinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ı karşıladı. Yılmaz, otobüsten inip kendisini karşılamaya gelen Karesi Atlı Okçuluk Kulübü üyeleriyle konuştu.

*******

DAVUL-ZURNAYA İZİN VERMEDİ

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ı karşılamaya gelenler arasında davul-zurna ekibi de yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla davul-zurna ekibinin çalmasına izin verilmedi.

********

ADAY ADAYLARI ENFLASYONU YAŞANDI

AK Parti’den ilçe belediye başkan aday adayı olan isimlerin büyük bölümü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ı karşılamaya gelmeleri dikkat çekti. Aday adayları Büyükşehir Adayı Yılmaz’la fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

*********

BOĞAZDAN TTM’YE BİR SAATTE GELDİ

Yoğun ilgi ve sevgiden dolayı yolda birkaç defa durup dışarı çıkmak durumunda kalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Değirmenboğazı’ndan Toplu Taşıma Merkezi’ne bir saatte ulaşabildi.

*********

MİLLİ KUVVETLER ARAÇLARA KAPATILDI

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ı, Milli Kuvvetler Caddesi’nin girişinde büyük bir kalabalık karşıladı. Trafiğe kapatılan Milli Kuvvetler Caddesi’nin girişinde çiçeklerle ve sevgi gösterileriyle karşılanan Yılmaz, milletvekilleriyle kol kola girip halkı selamladı.

*********

EŞİ DESTEK OLDU

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Yücel Yılmaz’ın heyecanlı olduğu gözlenirken, eşi Mehtap Yılmaz kendisini bir dakika yalnız bırakmayıp eşine destek oldu.

********

KENDİNDEN ÖNCEKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Partililerle birlikte Cuma namazını Zağnos Paşa Cami’nde kılan AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, AK Parti teşkilatlar mensuplarıyla birlikte caminin önünde kurulan platformdan halka seslendi. Yılmaz, “Bundan önce hizmet eden, hizmet etmiş olan, bu şehirde taş üstüne taş koymuş olan, nerede bir mazlum, ihtiyaç sahibi varsa ona hizmet edip yanında destek olan tüm büyüklerimize, tüm arkadaşlarımıza büyük şükranlarımı sunuyorum” diyerek kendinden önceki başkanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)