Şehir merkezindeki Meyhane Boğazında bir birahaneye silahlı baskın girişimi polis ekiplerince önlendi. Şüpheli 1 kişinin pompalı tüfekle yakalandığı gecede çıkan kavgada 4 kişi bıçakla yaralandı.

Önceki gece yaşanan olayda polis, bar ve pupların bulunduğu meyhane boğazında bir adreste pompalı tüfekli bir şahsın olduğu ihbarı aldı. Hemen bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı araştırmada pompalı tüfek ele geçirildi. Polisten kaçan H.B. isimli şahıs ekipler tarafından yakalandı. Olayla bağlantılı olarak Kırlangıç Pup isimli işyerinde çıkan kavgada H.Y., Ö.S. ve H.Ç. isimli şahıslar yaralandı. Omuz, el ve karın bölgesinden yaralanan şahıslar polis ekiplerinin kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Bu arada, polislerle yaşanan bir başka kovalamacada ise G.B. isimli şahıs da ellerinden yaralı halde yakalandı.

Olası bir cinayetin polisin müdahalesi sonucu önlendiği olayda yaralanan toplam 5 kişi kaldırıldıkları hastanelerde ayakta tedavi edildikten sonra gözaltına alındılar. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye götürülen şüphelilerin sorguları devam ederken, işlemlerin ardından adli makamlara teslim edilecekleri, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.