Ne diyoruz bu ligin ilk maçından bu yana. Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.. Basar geçer..!

Ama bizim aylardır söylediklerimizi farklı bir yeri ile dinleyenler ne yazık ki Balıkesirspor Baltok’un bugünkü durumunun da sorumluları..!

Ne diyorum haftalardır;  “Giray Bulak gözümüzün içine baka baka bize masal anlatıyor.Bu takımın oyun karakteri kesinlikle Bulak’ın bu sezon uygulamak istediği taksiksel anlayışa uygun değillll….!”

Bakın şimdi aşağında bazı maçlar sonrası Giray Bulak’ın açıklamalarını koydum. Hep beraber bugünkü yerimizi de göz önünde bulundurarak bu açıklamaları bir değerlendirelim..

11 Temmuz 2018 Altınordu maçı sonrası;

“Lig’e Altınordu karşılaşması ile başlayacağız. Tanıdığımız takım. Geçen sezondan iyi işler yaptılar. Genç oyuncuları olduğunu biliyoruz. Diğer takımları da aşağı yukarı tanıyoruz. Alttan ve Süper Lig’den gelen takımlar var. Transfer sezonu bitene kadar kim oyuncu alacak, kim oyuncu kaybedecek, bu da çok önemli. Biz transfer yapmadığımız için hep takip ediyoruz. Güçlü takımlar var. Biz de o güçlü takımlardan bir tanesiyiz.”

20 Ağustos 2018 Eskişehirspor maçı sonrası;

“Üzüldüğüm bir maç oldu. Söylediğimiz, istediğimiz veya çalıştığımız bir çok şeyi yapamadık diyebilirim. Bu bakımdan oyuncularıma çok kızgınım. 2 defa öne geçip gençlere karşı skoru koruyamazsanız bunu sorgulamamız lazım.” 

27 Ağustos 2018  Osmanlıspor maçı sonrası;

“Son 2 haftada oyun ve sonuç anlamında istediklerimiz olmadı. 3 maçta 2 puan bize yakışmadı. Oyuncularıma da aynı şeyi söyledim. Geçen sene ortaya konan oyun ve hazırlık kampını göz önüne alırsak bu biz değiliz. Eskişehirspor maçı bizin direncimizi kırdı. Onun etkisi hala devam ediyor. Rakibi tebrik ediyorum. İyi başladık pozisyon da bulduk ama yapamadık. 3 maçı unutup haftaya başlayacağız. Bunu yapabilecek kapasitemiz var”

4 Ekim 2018 Adanaspor maçı öncesi;

“Bu hafta, deplasmanda kazanan bir takım Adanaspor’a konuk olacağız. Kendi oyunumuzu ortaya koyduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. Biraz gevşersek de bizi yenecek takım çok. Daha iyi yerlere gelebilmek, Balıkesir’i daha iyi temsil etmek için bu yok dönemimizde daha çok çalışmamız lazım.

20 Ekim 2018 Boluspor maçı sonrası;

“Yenilgisi bulunmayan bir takıma karşı oynadık. Bütün deplasman maçlarını kazanmış, içeride sadece 2 beraberliği olan bir takım. Buna rağmen çok pozitif bir oyun vardı. Elimizdeki maçı rakibe verdik. Oyuncularım her şeylerini ortaya koydu. Tabii kadro derinliğimiz yok. Biz transfer yasağından dolayı bir türlü gerekli değişiklikleri yapamıyoruz. Ben oyuncularımı yürekli ve pozitif oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz ama böyle mağlubiyetleri hak etmiyoruz.”

24 Ekim 2018

Giresunspor maçı öncesi;

2 hafta deplasmanda oynayacağız. Arada da bir kupa maçında evimizde oynayacağız. Biz bu 3 maçın da galibiyetine talibiz. Giresunspor bildiğimiz bir takım, neler yapabileceklerini biliyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Oyuncular da istekli ve arzulu. Umarım galibiyetle döneceğiz”

NETİCE SES KESİLİYOR.. AÇIKLAMA YARDIMCIDAN GELİYOR..

5 Kasım 2018

İstanbulspor maçı sonrası;

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında İstanbulspor evinde Balıkesirspor’u 3-0 mağlup etti. Müsabaka ardından konuşan Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Zafer Hisarcıklı sakatlıkların kendilerini çok etkilediğini ifade ederek, “Transfer yasağımız var. Eksikte kalınca bunlar bizi çok etkiliyor. İlk yarıda bize yakışmayan bir oyun ortaya çıktı. İkinci yarı ne kadar dengelesek de istediğimiz sonucu alamadık. O yüzden istemediğimiz bir sonuç meydana geldi. Bu böyle gitmeyecek. Oyuncularımız daha önce çok iyi müsabakalar oynadı. İnşallah bundan sonra daha iyi olup Balıkesirspor’u daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız”