Giresunspor maçındaki rezaleti gördükten sonra”ya sabır” çekerek yazıya başlamakta hayır görüyorum..

Bir teknik direktör, bir futbolcuyu yemek isterse anca bunu yapardı..

Balıkesirspor Baltok’un masalcı teknik patronu Giray Bulak’ın, Mehmet Boztepe ile ilgili kafasında sorunları olduğunun işaretini geçtiğimiz hafta vermiştim. Bu hafta Giresunspor maçında Mehmet Boztepe’yi ilk 11’de değerlendiren Giray Bulak, o ana kadar hiçte sırıtmadan kendisine verilen görevi yapan bu tecrübeli ismi maçın 44 dakikasında oyundan aldı iyi mi?. Üstelik daha ilk dakikadan itibaren,  oyundan aldığı 44. dakikaya kadar sürekli Boztepe’ye saha içinde bağırıp çağırarak bu tecrübeli ismin konsantrasyonunu bozmak için elinden geleni yaptı.!

Şimdi hangi akla mantığa sığar ki bir futbolcuyu devrenin bitmesine 1 dakika kala oyundan alıyorsun. Eğer kafandakileri yapamadıysa bekle 1 dakika sonra devre olacak, soyunma odasında değişikliği yaparsın. Kimse bana bu saatten sonra martaval anlatmasın Giray Bulak’ın Mehmet Boztepe takıntısı vardır…

Tabiki Giray Bulak’ın bu takıntısı sadece Mehmet Boztepe ile sınırlı değil.

İlk haftadan bu yana Bulak sürekli; “ Çok iyi oynuyoruz, yenemeyeceğimiz takım yok, ilerleyen haftalarda gerçek gücümüzü ortaya koyacağız, alttan gelen oyuncularımızı çok iyi değerlendiriyoruz, transfer yasağımız olduğu için elimizdeki kadroyu çok iyi şekilde kullanıyoruz”gibi şu andaki Balıkesirspor Baltok ile hiç alakası olmayan konuları işleyip duruyor.

Hayırdır Sayın Bulak, bu güne kadar Balkes sevdamız ve sana olan saygımızdan dolayı sustuysak salak değiliz..!

Öncelikle hangi futbolcuyu kazanmaya çalışıyorsun bir açıklasana..Beleck’i mi?..Belekc’in yerine 57 yaşındaki beni koy santrafora daha iyi iş çıkarırım..Alttan gelen hangi futbolcuyu 5 dakika sahada gördük. Sen oynattın da biz çokokrem almaya mı gitmiştik..!

Balıkesirspor Baltok Başkanı Mustafa Bahçeci’nin yönetim içinde üç beş kişiyle birlikte bu iş için nasıl mücadele verdiğini çok iyi bilenlerdenim, ama bu koşuşturmada sanıyorum Başkan Bahçeci, takım içindeki bu sıkıntıları çok iyi algılayamıyor..Balıkesirspor Baltok gibi transfer yasağı yemiş bir ekipte futbolcular Giray Bulak’ın manasız davranışları yüzünden futboldan soğuyor..

Ben bugünden bunları yazayım da yarın öbür gün neden bizi uyarmadınız demeyin.. Hele hele göbeğinden Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Balkes’in bu küme düşme hattındaki macerası yarın öbür gün, seçim vakti AK Parti’nin başını ağrıtır..!