Zekai Kafaoğlu, yaklaşan kış mevsimi öncesinde asfalt ve inşaat sezonunun sonuna geliniyor olması nedeniyle yapılan çalışmaları adeta denetlemeye çıktı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yaklaşan kış mevsimi öncesinde asfalt ve inşaat sezonunun sonuna geliniyor olması nedeniyle yapılan çalışmaları adeta denetlemeye çıktı.

Beraberinde kurmaylarıyla birlikte sahada devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kafaoğlu, çalışmaların son durumu hakkında da yetkililerden bilgiler aldı. Son olarak önceki gün Savaştepe İlçesi’nde yapımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Kapalı Pazar yeri ve asfalt serim işlerini inceleyen Başkan Zekai Kafaoğlu, sonrasındaysa yapımı sona eren ve kullanıma açılan Savaştepe-Karabeyler yolunda incelemelerde bulundu.

Savaştepe ilçe merkezinde devam eden sıcak asfalt serim işini yerinde denetleyen Başkan Kafaoğlu burada basın mensuplarının sorularını yanıtlarken; silindirde direksiyonuna geçerek bir süre dolgu malzemesi düzlemesi yaptı.