Karesi Belediyesi ve Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ödüllü projesi Müspet Değerler Mektebi’nin 4. dönemi; Gazeteci Veyis Ateş’in moderatörlüğünde Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar’ın “2023 Hedefleriyle Türkiye” söyleşi ile başladı.

“Başkan Yılmaz’dan gençlere teşekkür”
Sözün üstatlarını Karesi’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisimize de 3,5 senedir böylesine güzel insanları bizimle bir araya getirdikleri, birikimlerinden faydalanmamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

HER YERDE ÖRNEK GÖSTERİYORUM

Programın moderatörü Veyis Ateş, “Kendisiyle barışık, bu kadar güler yüzlü başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız” derken; Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ise “Karesi’ye bir çok kez geldim. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum, mutlu oluyorum. Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ediyor, gittiğim her yerde örnek gösteriyorum. Gençlerin en büyük şansı belediye başkanı. O kapıyı kapatmayınca başarılı işler ortaya koyabiliyorlar” dedi. İHA