Zeytin hasat şenlikleri Körfez Bölgesi’nde coşkuyla kutlanıyor. Zeytin üreticileri ve vatandaşlar hasat şenliğinde buluştu

Geçtiğimiz hafta sonu Gömeç Belediyesi’nin ve Gömeç’te faaliyet gösteren zeytinyağı üreticisinin ortaklaşa düzenlediği zeytin hasat şenliğine Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç katıldı.

Zeytin ve Zeytinyağının tanıtımına katkıda bulanan her türlü organizasyona Burhaniye Belediyesi olarak desteklerini esirgemediklerini bildiren Akklınç Gömeç Belediyesine ve Özem Zeytinyağlarına organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Fitoterapi ve Akupunktur Uzmanı ünlü Dr. Ümit Aktaş’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik ilk olarak zeytin hasadı yapılması ile başladı. Dr. Ümit Aktaş ile birlikte zeytin hasadı yapan Gömeç Kaymakamı Önder Coşğun, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, Özem Zeytinyağları sahibi hasadın ardından zeytinyağı üretimi için fabrikaya geçtiler. Fabrikada zeytin sıkımı yapıldıktan sonra Dr. Ümit Aktaş’ın paneli ile devam eden programda Gömeç Kaymakamı Önder Coşğun, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç da duygu ve düşüncelerini katılımcılar ile paylaşarak zeytinin önemini vurguladılar. Program Mysia Sanat Merkezinin Halkoyunları gösterileri ile son buldu.