Balıkesir Büyükşehir Belediyesi son dönemde kafe, restoran gibi hizmet sektörüne yönelik hayata geçirdiği projelerinde bir yenisini ekledi

Yaylada AVM’yi teslim aldıktan sonra Onhan Oteli ve içerisindeki restoranı işletmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, dünya devi Starbucks’tan ilhamla oluşturduğu Balbucks markasıyla Balıkesir’in 20 ilçesinde vatandaşa hizmet verecek. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hizmet sektörüne yönelik yatırımlara hızlı bir giriş yaptı.  Yaylada AVM içerisinde yer alan Onhan Oteli devraldıktan sonra otel ve restoran işletmeciliğine başlayan Büyükşehir Belediyesi’nin son projesi dünyaca ünlü Starbucks’tan ilhamla oluşturduğu Balbucks oldu.  Soğuk, sıcak içeceklerin yanı sıra atıştırmalıklar ve tatlılarla Balıkesir’in 20 ilçesinde vatandaşa hizmet verecek Balbucks, hizmet kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekecek.  Balbucks markasıyla hizmet kalitesini belli standartlarda sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi,  bu işletmeleri Fırıntaş A.Ş’den bağımsız farklı bir şirket üzerinden yönetecek. Balıkesir merkezde ilk Balbucks Kafeleri Zağnos Paşa Cami Meydanı’na yapılan yeni dükkanlara açan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de Balbucks markasını yaygınlaştırmayı amaçlıyor.