Merkez Karesi ilçesine bağlı Alişuuri İlkokulu 3-B Sınıf Öğretmeni Lütfiye Eroğlu, öğrencilerini kedi mamalarıyla karşılayarak, onlardan bununla bir kedi beslemelerini istedi

Tüm yurtta olduğu gibi merkez Karesi ilçesine bağlı Alişuuri İlkokulu’nda da dün sabah 2018-2019 eğitim öğretim yılı başladı. Okul Müdürü İsa Demir,  yaptığı açılış konuşmasında yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilerin kurallara uyması ve veli-öğretmen ilişkisinin çocuklar üzerindeki önemine değindi.

Ders ziliyle birlikte sınıflarına koşan öğrencilere; okuma-yazma bilmenin önemi ve birey olarak başarılı olmanın yolu anlatılarak; kendilerine, ailelerine, çevreye, ulusa, insanlığa yararlı olmanın temel eğitimle mümkün olacağı belirtildi. Sınıflarda konuyla ilgili şiirler okundu. 3-B sınıfı öğretmeni Lütfiye Eroğlu; hayvan sevgisini aşılamak, onlardan korkmadan sevgiyle yaklaşmalarını sağlamak amacıyla “Bir kedi besler misin?” diyerek kedi mamalarıyla öğrencilerini karşıladı. Öğrencilerinden; bir kap su ve bir kap mama ile kedileri beslemelerini istedi.