Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen’e ait yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Yalçın “15 Temmuz darbe girişimine ilk tepkiyi veren sivil örgütlenme olarak canlı yayınlardan bağlanıp milleti sokağa davet ederek,  millete borcumuzu ödedik. Biz, bu milletten alacaklı değil, bu millete borçluyuz.” dedi

Eğitim Bir-Sen’in yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Eğitim Bir-Sen Balıkesir 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Çabuk “Kurucu Genel Başkanımız rahmetli Mehmet Akif İnan’ın önderliğinde 1992 senesinde 9 metrekarelik bir odada eski bir masa ve 3-5 sandalye ile başlatılan bu mücadelede bugün milyonları aşmış, sadece bir şubesinin hizmet binası 400 metrekareyi geçtiği bu büyük güce ulaşmış bulunuyoruz. Biri bin yapan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bize bu davayı emanet eden başta Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan olmak üzere; bu davaya gönül vermiş, ter akıtmış, emek vermiş, bedel ödemiş olan bütün büyüklerimizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. İnşallah bu bina bizden sonra da uzun yıllar ülkemize, milletimize, camiamıza hayırlı hizmetler yapmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)