Bu yıl faaliyete geçen Özel Mini Koleji Anaokulu,  okul öncesi eğitimdeki farklı uygulamaları ve ders seçenekleriyle fark yaratıyor.

Güçlü eğitimci kadrosunun yanı sıra bünyesinde klinik psikolog bulunduran Özel Mini Koleji Anaokulu, ‘Çocuklarınız gibi değil çocuklarımız gibi’ sloganıyla miniklere aile sıcaklığı sunuyor. Plevne Mahallesi Şehit Birol Koç Caddesi No:133-A adresinde faaliyete geçen toplamda 905 metrekare alanı bulunan Özel Mini Koleji Anaokulu, 3-6 yaş çocuklara 08.00-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

ÖZEL EĞİTİMLER VERİLİYOR

Eğitimci bir aileden geldiklerini ve bu tecrübelerini Özel Mini Koleji Anaokuluna yansıttıklarını belirten Okulun Kurucu Müdürü Ahmet Gürsu, “ Bu yıl ilk defa hizmet vermeye başladık.  ‘Çocuklarınız gibi değil çocuklarımız gibi” sloganıyla tam gün esasına göre hizmet verecek Özel Mini Koleji Anaokulu, sportif ve kültürel ve çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlayan branş ve alanlarda eğitimleriyle de fark oluşturuyor. 150 metrekare açık alan, 200 metrekare kapalı oyun alanı, 80 metrekare uyku odamızın yanı sıra 40 metrekareden 5 sınıfımız bulunuyor. 3 öğretmenimiz, 2 yardımcı annemizin yanı sıra kurumumuzda klinik psikoloğumuz bulunmaktadır. Çocuklarımıza standart okul öncesi eğitimlerinin yanı sıra jimnastik, drama, montessori eğitimleri veriyoruz. Klinik psikoloğumuz eşliğinde zekâ testleri yapılıyor ve zekâ oyunları oynanıyor. Bunların yanı sıra mutfak atölyemiz, doğa atölyemiz ve fen deneylerimiz atölyemiz bulunmakta. Sınıflarımız 20 kişilik ve bu sayıyı aşmıyoruz. Ayrıca Bahçelievler Mahallesi bölgesi içinde servisimiz bulunmakta” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)